Lgs Akademi

LGS HAZIRLIK

Öğrencilerimizi; alanında uzman, deneyimli kadromuz ile LGS sınavına hazırlıyoruz.

Yıl boyunca her hafta yapılan deneme sınavları ile öğrencilerin gelişim düzeyleri takip edilir.

Hedef belirleme ve motivasyon süreçlerini yönetme çalışmaları yapılır.

Haftalık konu tarama testleri (KTT) uygulanır.

Ödev takibi

Haftalık yapılan konu tarama testleri (KTT) ile öğrencilerin, konulardaki eksikleri belirlenir, varsa eksik kaldıkları noktada birebir ders ayarlanır.

Öğrencilerimizin, eksik konu ve ödev takipleri yapılarak, her cuma günü ‘’Genç Dünya Karnem’’ ile velilerimizle paylaşılır.

Haftalık yapılan deneme sınavlarıyla hem yerelde hem de Türkiye genelinde öğrencilerimizin başarı seviyeleri ölçülüp değerlendirilmekte, eksik konu analizleri yapılıp zorunlu etütlerle eksikleri giderilmektedir.

Sınıf rehberliği, birebir öğrenci rehberliği ve takibi ile öğrencilerimizin her zaman yanındayız.