ORTAOKUL

Genç Dünya Koleji olarak ortaokul eğitim programı ile sosyal bilimler, fen bilimleri ve teknoloji alanında sorgulayan düşünce gücü yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.  21. Yüzyılın beklentilerine sahip çağın gereklerini yerine getirebilen çocukları yetiştirmek eğitim hedeflerimizin temelini temsil etmektedir.

Eğitim programımızda ulusal sınavlara ( TEOG) hazırlık, Yabancı dil eğitimi, STEM merkezli eğitim anlayışı ile birlikte üniversite destekli MEB programına uygun olarak geliştirilen eğitim içeriğimizde PED ( Personal Education), Flipped Learning (Ters Yüz Eğitimi),  Gamification (Oyunlaştırma), Design Thinking ( Tasarım Odaklı Düşünme) ve farklı eğitim uygulamaları ile çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, kendine güvenen,  akademik ve sosyal hayatta fark yaratan çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz.